logo

BEHANDELINGEN

Bij onze praktijk kunt u terecht voor de meest voorkomende behandelingen als ook voor implantologie.

Ons streven is het bieden van de hoogste kwaliteit zorg ook middels de nieuwste tandheelkundige technologie. Daarbij blijft ons team zich ontwikkelen door middel van cursussen en nascholing om de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze visie is gericht op het leveren van hoogwaardige zorg die volledig is afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt, waarbij tijd, indien nodig, wordt verkozen boven strikte tijdschema's.
We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin meerdere disciplines samenwerken, met als doel de tandheelkundige gezondheid en het welzijn van elke patiënt te optimaliseren.

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die wij bieden:

general dentistry

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde wordt het planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen verstaan. Hieronder vallen de halfjaarlijkse controles, enkelvoudige behandelingen zoals vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kroon-en brugwerk en het aanmeten en maken van protheses. Voor kroon- en brugwerk beschikken wij over een digitale mondscanner waardoor het in de meeste gevallen niet meer nodig is om afdrukken te maken.

Reconstructieve tandheelkunde

Dit heeft als doel het herstellen van de vorm en functie van uw gebit nadat delen van uw gebit versleten, beschadigd of verloren zijn gegaan als gevolg van gebitsslijtage (bv. knarsen, nagelbijten, ontstekingen, cariës).

reconstructive dentistry
oral hygiene

Mondhygiëne

Mondhygiëne vormt een belangrijke basis binnen de tandheelkunde. Met een goede mondhygiëne blijven uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Naast dat hier bij de periodieke controles aandacht aan wordt besteed, zijn hiervoor opgeleide preventieassistentes aanwezig om extra zorg te kunnen bieden indien nodig en gewenst. Daarnaast werken wij samen met mondhygiënisten, deze zijn gevestigd bij ons in de praktijk (Mondhygiene Drunen).

Cosmetische tandheelkunde

Dit betreffen ingrepen die uw gebit mooier maken, zoals facings (van composiet of keramiek) en bleken.

Cosmetic dentristry
Root treatment

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een wortelkanaalbehandeling (of zenuwbehandeling genoemd) worden de bacteriën uit het wortelkanaal verwijderd, het wortelkanaal gedesinfecteerd en weer opgevuld. Na de wortelkanaalbehandeling wordt uw tand of kies weer met een vulling afgesloten.

Orthodontie

Voor orthodontie werken we samen met verschillende praktijken in de regio. Indien geïndiceerd, kunnen we u informeren over de mogelijkheden.

orthodontics