logo

aanmelden patient

slide image


Wij verzoeken u onderstaande huisregels goed door te lezen, deze huisregels zijn van toepassing binnen onze praktijk. Bij het aanmelden op onze website gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met onderstaande berichtgeving.


In onze praktijk gaan wij met respect met elkaar om, wij vragen u daarom altijd ons personeel respectvol te benaderen. Wij zijn hier om u zo goed mogelijk patiëntgerichte tandheelkundige zorg te verlenen en kunnen dit waarborgen als u onze huisregels in acht neemt.1)       Bij Tandartspraktijk Re werken we uitsluitend op afspraak.

2)      Wij vragen u zich te melden bij de balie wanneer u de praktijk binnenkomt.

3)      Afspraken dienen (indien noodzakelijk wegens overmacht) uiterlijk 24 uur voor de behandeling te worden geannuleerd, bij voorkeur telefonisch, eventueel per email. Bij niet of   niet tijdige annulering van de afspraak, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Indien dit een eerste keer gebeurt, kunnen wij hierop een uitzondering maken.   Een tweede gemiste afspraak zal zonder (tijdig) bericht in rekening worden gebracht. Hier kunnen wij een tarief voor rekenen van €2 per gemiste minuut. Bij daaropvolgende   gemiste afspraken zonder (tijdig) bericht hebben wij het recht ons terug te trekken als zorgaanbieder. U wordt dan hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht.

4)     De door ons verstuurde herinner- en oproepmails dienen als service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

5)      Wij vragen u rekening te houden met andere patiënten in de wachtkamer en daarom uw mobiele telefoon met discretie en op een laag geluidsniveau te gebruiken.

6)      Onze personeelsleden en andere patiënten mogen binnen de praktijk nooit zonder toestemming worden gefilmd en/of gefotografeerd, dit geldt uiteraard ook voor   geluidsopnamen.

7)      Roken is in ons gehele pand niet toegestaan.

8)      Ongepast en agressief gedrag wordt in geen enkele vorm getolereerd en zal leidden tot onmiddellijke uitschrijving.

9)      In verband met de hygiëne richtlijnen binnen onze praktijk is het niet toegestaan om te eten en drinken in de behandelkamers, ook het meebrengen van huisdieren is niet   toegestaan.

10)  Tandartspraktijk A. Re is niet aansprakelijk voor diefstal of schade aan uw eigendommen.

11)     Wijzigingen in uw persoonlijke situatie zoals naams- of adreswijzigingen en/of medische veranderingen dienen z.s.m. aan ons doorgegeven te worden. U bent hier zelf       verantwoordelijk voor.

12)   Facturen verlopen binnen onze praktijk via Netpoint B.V. Uiteraard vragen wij u facturen via hen binnen de bepaalde betaaltermijn te voldoen. Wanneer er niet aan de   betaaltermijn wordt voldaan kan de praktijk eventueel vervolg behandelingen uitstellen tot nadere betaling. 

13)  Betalen aan de balie is alleen mogelijk wanneer u direct afrekent na uw behandeling, tenzij de balie assistent anders aangeeft.

14)  Wij staan open voor feedback, wanneer wij iets kunnen veranderen of verbeteren horen wij het graag. 


Indien u zich wilt aanmelden bij onze praktijk, klik dan op deze link:


KLIK HIER


Zodra we uw aanvraag voor aanmelding hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een eerste consult en kennismaking. We willen u erop wijzen dat enkel een aanmelding via de website, nog geen definitieve inschrijving betreft. Dit zal telefonisch verder met u worden besproken.